hae

Maintenance Hose Marine

Loaʻa paha ka hose i ka pōʻino hiki ʻolei ka wā hoʻohana.ʻAʻole wale ka mālama manawa a me ka pololeihooloihike ola lawelawe, akā e pale ponopoino ike kaiapuni.

I kēia manawa, kaCDSRhoses uhi i nā ʻano huahana āpau i ka OCIMF hou loamaʻamau"Alakaʻi no ke kūʻai ʻana a me ka hana ʻana i nā paipu no nā Offshore Moorings Fifth Edition 2009", a ua hoʻohana nui ʻia i nā ʻano like ʻole e like me FPSO, FSO, CBM, a me CALM.ʻO ka hose i hana ʻia e CDSR he lōʻihi ke ola lawelawe.

Mākou carry outka nānā ʻana a me ka hoʻāʻo ʻana no nā hoses ma mua o ka mokui nā mea kūʻai aku

Nānā maka

Ana nui

Hōʻike hydrostatic

Hoʻomāmā

Ho'āʻo Uila/Hoʻomau

Hoʻāʻo kaumaha

● MBRhoao

Kulouʻoʻoleʻahoao

 

Hiki ke loaʻa nā ʻano hose i ka wā e hoʻohana ai

● Haehae waho e ka propeller

● ʻO ke kuʻekuʻe ma lalo o ka hull o ka pahu pahu a i ʻole ka waʻa huki

● Hoʻopili ʻino me nā hale metala ʻoi

● Hoʻouka ʻia e kahi pūʻulu iʻa

● Ka mālama pono ʻole a me ka mālama ʻana

elessylpt

Hiki ke hoʻopili ʻia ke ola mālama o ka hose e ka mahana, ka haʻahaʻa, ka ozone, ka lā, ka ʻaila, nā mea hoʻoheheʻe, nā wai corrosive, nā mahu, nā iniseti a me nā koʻi.Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā pallet kila CDSR e pale i nā hoses a hoʻomaʻamaʻa i kā lākou mālama ʻana a me ka lawe ʻana.

Na CDSR e hoʻolakonā mea kūʻaimeʻōlelo paipaima ka hose hoʻokomo, mālama a mālama i ka wā lawelawe.Inā he mau nīnau kāui ka wā e hoʻohana ai i ka CDSRhoses, e ʻoluʻolu e ʻoluʻolukāhea iā mā˚ou.ʻO kā mākounā ʻenehanae hāʻawi iā ʻoe i ka ʻōlelo aʻo a me ka ʻike.


Lā: 16 ʻApelila 2023