hae

Pehea e hoʻohana pono ai i ka hose dredging

I nā makahiki i hala iho nei, ʻo ke koʻikoʻi o ka hoʻohana pono ʻana i ka ikehu, ka hōʻemi ʻana i ka haumia o ke kaiapuni, hoʻohaʻahaʻa i ke alapine o nā ulia hana palekana, a me ka hōʻoia ʻana i ka palekana o ke ola.ʻO ka hoʻokumu ʻana a me ka hoʻokō ʻana i nā kulekele a me nā ana hoʻomalu kaiapuni i lilo i kumu nui o nā papahana ola kanaka.Ma muli o ke ʻano paʻakikī onā paipu ʻauʻau, nā ʻano hana like ʻole, a me nā kūlana like ʻole o ka hoʻohana ʻana, inā hoʻohana pono ʻia nā hoses e like me nā kikoʻī, ʻaʻole ia e hōʻemi wale i ka pilikia o nā pilikia, e hoʻolōʻihi i ke ola lawelawe o nā hoses, akā e hoʻemi hoʻi i nā kumukūʻai hana.

dregingerlingeresan

ʻO ka mālama ʻana i ka hoʻohana ʻana i ka hose dredging:

Hiki ke hoʻohana wale ʻia ka hose dredging e haʻi i nā mea i ʻōlelo ʻia, inā ʻaʻole ia e hōʻino i ka hose a hōʻemi paha i kona ola lawelawe..

ʻAʻole pono e hoʻohana ʻia ka hose dredging ma lalo o ke kaomi (me ka hopena hopena) ma mua o ke kaomi hana hoʻolālā.

Ma lalo o nā kūlana maʻamau, ʻaʻole pono ka mahana o ka mea i lawe ʻia e ka hose dredging ma mua o ka laulā o -20 ° C-+50 ° C, inā ʻaʻole e hoʻemi ʻia ke ola lawelawe o ka hose.

ʻAʻole pono e hoʻohana ʻia ka hose dredging ma lalo o ka torsion.

Pono e mālama pono ʻia ka hose dredging, ʻaʻole pono e kauo ʻia ma luna o nā ʻili ʻoi a ʻoʻoleʻa, ʻaʻole pono e kūlou a ʻeha.

Pono e hoʻomaʻemaʻe ʻia ka hose dredging a hoʻomaʻemaʻe ʻia ʻo loko e pale i nā mea o waho mai ke komo ʻana i ka hose, ke keʻakeʻa i ka lawe ʻana i nā wai, a me ka hōʻino ʻana i ka hose.

ʻOi aku ka CDSR ma mua o 40 mau makahiki o ka ʻike i ka noiʻi, hoʻomohala a me ka hana ʻana i ka hose rubber.Ua hoʻohana nui ʻia ka hose dredging maʻamau i hana ʻia e CDSR a puni ka honua a ua kū i ka hoʻāʻo i nā papahana like ʻole.ʻO ka hālāwai ʻana i nā pono o ka mea kūʻai aku kekahi o kā mākou misionari koʻikoʻi, a na kā mākou ʻenehana e hāʻawi iā ʻoe i ka hopena maikaʻi loa e pili ana i nā pae like ʻole o ka papahana dredging.


Lā: 10 Feb 2023